Nog maar één woning beschikbaar

Het laatste penthouse bezichtigen? Onze makelaars Roy Works of Tijs & Cyril staan je graag te woord. Maak een afspraak via info@royworks.nl of sittard@tijsencyril.nl.Bekijk Penthouse

Online & overzichtelijk

De Procedure

Kans maken op zo'n heerlijke appartement in Heer van Beek? Hieronder vind je de procedure uitgelegd.

We bevinden ons nu in stap 4!

Schrijf je in!

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Heer van Beek dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

SELECTEER JOUW FAVORIETEN

De interessefase

Account aangemaakt in de vorige stap? Dan kun je vanaf nu jouw favoriete top 5 aan ons doorgeven. Dit geeft je een kleine voorsprong op de pre-sale. Het doorgeven van je favoriete top 5 doe je door in te loggen op de website en in je account bij bouwnummers selecteren je favoriete bouwnummer te selecteren. Vergeet niet op 'opslaan' te klikken.

Doe dit voor vrijdag 1 juli 17.00 uur, want dan sluit de interessefase en maken we ons klaar voor de pre-sale fase die op woensdag 6 juli zal starten.

Favorieten selecteren

Woensdag 6 juli - zaterdag 16 juli!

Pre-Sale

De volgende stap is de officiële pre-sale. Deze is op 6 juli gestart. Alle informatie omtrent de nieuwbouwappartementen staat nu online. Denk hierbij aan de definitieve verkoopprijzen, alle verkooptekeningen en de technische omschrijving.

Meedoen met de pre-sale? Dan kun je vanaf woensdag 6 juli, na het lezen van de volledige informatie, je eerder doorgegeven top 5 nog wijzigen. Of wellicht wil je deze wel zo laten staan. Vergeet niet je keuzes op te slaan in je account en de vraag of je mee wilt doen met de pre-sale te beantwoorden met 'ja'.

Na de sluiting van de pre-sale op zaterdag 16 juli, worden alle bouwnummers toegewezen aan diegenen die zich hebben aangemeld.

Woensdag 20 juli

Start verkoop

Heb je onze Pre-sale van Heer van Beek gemist? Geen paniek. Het kan uiteraard zijn dat er nog enkele woningen niet zijn toegewezen of weer beschikbaar zijn. Dat kun je straks precies zien in ons appartementen overzicht online. De status wordt realtime bijgehouden.

Heb je interesse voor een nog beschikbaar appartement, dan kun je dat aangeven in je account. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bekijk de actuele beschikbaarheid