.
.

Interessefase gestart!

Heer van Beek

21 appartementen en 4 penthouses in een prachtige omgeving met grandioos uitzicht!

De interessefase is gestart.
Voordat de Pre-Sale start is het nu mogelijk om je favoriete top 5 aan ons door te geven. Doe je dit, dan heb je straks een streepje voor bij de Pre-Sale.

Interessefase is gestart!

Heer van Beek

Wonen in het groen en met het oog op morgen. Klaar voor de toekomst, met uitgebreid comfort op het gebied van duurzaamheid, leefstijl en een prettige woonomgeving. In het gezellige Beek zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van 21 appartementen en 4 penthouses. Graag laten we je alvast kennis maken met Heer van Beek! Aan de Maastrichterlaan in Beek voel je de gezelligheid en gemoedelijkheid van het dorp onder je voeten. Geniet straks van de prachtige weidse uitzichten.

De interessefase is gestart, dus schrijf je in en geef je favoriete top 5 aan ons door!

Doe dit voor dinsdag 28 juni, want dan sluit de interessefase waarna op vrijdag 1 juli a.s. de Pre-Sale zal starten. Vanaf dan zullen de definitieve verkoopprijzen bekend zijn, evenals de definitieve plattegronden van de appartementen en penthouses.

Schrijf je in!

Geef je favorieten door!

De appartementen

Kies je voor een ruim appartement of 1 van de prachtige penthouses? Heer van Beek heeft het allemaal. Geef je favoriete top 5 nu aan ons door! Dan heb je straks een streepje voor bij de start van de Pre-Sale!

Online en handig!

Procedure

Hoe bemachtig je nou zo'n uniek appartement in Heer van Beek? Lees onze procedure en je bent volledig op de hoogte.
Op dit moment bevinden we ons in de interessefase.